Zip

KIS MÉRET, NAGY TÁROLÓHELY

Bárhová is mész, mindenhol nagyot fogsz hasítani, akár a városban száguldozol, akár a kitaposott útvonalon kívülre indulsz.

ABS
Stabil alváz
LCD kijelző

Rengeteg tárolóhely

Rengeteg figyelmet fordítottunk arra, hogy az elvárásokat meghaladó praktikumot biztosítsunk. Az ülés alatt egy tágas rekesz található, amelyben egy teljes arcot kitöltő sisak is elfér, míg a hátsó pajzsba rendezetten beépített zárható kesztyűtartó biztonságos tárolást biztosít az iratoknak és a fontos apróságoknak. Végül, de nem utolsósorban a kormány alatt található praktikus táskakampó.

Magasfokú kényelem

A tökéletes ülés pozíció beállítása a Zip 50-en könnyedén megoldható, hiszen három ülésmagasság közül választhatsz a nagyobb kényelem érdekében, miközben a városban cikázol. Válassz a 750, 765 és 780 mm-es magasságok közül, hogy megtaláld a legjobb pozíciót, így a lábaid biztonságosan támaszkodhatnak a talajon, amikor a robogó áll. És ha már a kényelemről beszélünk, a Zip EURO 5 USB porttal is felszerelhető (opcionális).

Új, fiatalos kinézet

Könnyű vonalaival és sokoldalú stílusával a Zip egy vagány kis robogó merész jellemzőkkel, mint például a hosszúkás optikai elemek integrált irányjelzőkkel és a feltűnően kialakított kormányban büszkén elhelyezkedő fényszóró.