SEAN WOTHERSPOON X VESPA

A Vespa Primavera Sean Wotherspoon egy különleges, limitált kiadás, amely arra hivatott, hogy meghódítsa mindazok szívét, akik szeretnek játszani a divattal, és akik szeretik a merész stílust. Ez a Vespa és Sean közötti kreatív energia végső kifejeződése, a színek és a kísérletezés iránti közös szeretetükkel együtt, amely előrevetíti a holnap trendjeit.

Ki áll készen a legőrültebb Vespára, amit valaha látott?!?

– Ezekkel a szavakkal jelentette be Sean a partnerséget az Instagram-oldalán.

A Vespa Primavera Sean Wotherspoon festése tökéletesen tükrözi a művész színek iránti szeretetét és a 80-as és 90-es évek stílusát, a sárga, piros, zöld és aqua szín, tipikusan nyolcvanas évekbeli rikító kombinációval, egy életvidám és gondtalan életérzést sugall.

A Vespa megalakulása óta mindig is az acél erejét használta, és ez a motor sem kivétel ez alól: strapabíró fémváza feltűnő piros műanyag lábtartóval és kék gumiból készült csúszásgátló csíkkal rendelkezik.

Az üléshez Sean világosbarna bordázott bársonyt választott, fehér csíkozással és a jellegzetes logójával, egy igazi utcai művész címkéjével, amely a robogó elején is megjelenik a klasszikus Vespa logó mellett.

A karosszéria hátsó részét egy eredeti grafikával alakították ki, amely a Primavera logó különleges ábrájával rendelkezik, amely egymás alatt megismétlődik. A Vespa Primavera Sean Wotherspoon-t egy 125 köbcentiméteres, egyhengeres, négyütemű i-get motor hajtja elektronikus befecskendezéssel.

A Vespa és Sean … közös kreatív energiáját hasznosító különleges kiadás végre elérhető!

Fedezz fel többet

Az egész robogó a sárga, a piros, a sötétzöld és az akvamarin szín vidám kaleidoszkópja, a fehér színű, ikonikus pajzs „nyakkendő”, a karosszéria sziluettje és a keréktárcsák formájában, amelyeken a Vespa logója is szerepel, gravírozva és ismétlődve. A megjelenést a fényszórókeret, a csomagtartó és az utasfogantyú egészíti ki, mind krómozott kivitelben, valamint egy csipetnyi feketével, a kézifogantyúk és a kipufogófedél által.

Sean Wotherspoon az amerikai divatszíntér feltörekvő csillaga, megállíthatatlan kísérletező és vintage-fanatikus, aki rendkívüli módon ötvözi a divatot és a színeket. A névjegye? A színekkel való játék, azok innovatív anyagokkal és válogatott anyagokkal való keverése, ahogyan azt a Nike Air Max 97 esetében is tette, amely híressé tette őt.

A Sean Wotherspoon által készített Vespa kollekciót november 5-én a Motoplex Milano City Lounge-ban tartott előzetessel ünnepelték, ahol a rajongók sorban álltak, hogy találkozhassanak Seannal, és az elsők között vásárolhassák meg a kollekció darabjait. A Merk & Kremont DJ szettje mellett ez egy emlékezetes este volt!

A kollekcióban nem csak a Vespa Primavera Sean Wotherspoon merész színei, hanem a közkedvelt Vespa stíluselemek és témák is megjelennek, az ikonikus logó új értelmezésével, amely a művész aláírása mellett helyezkedik el.

A Vespa Primavera Sean Wotherspoon már kapható a hivatalos Vespa-kereskedőknél.