Piaggio 1 + Euro 5

Piaggio 1 + Euro 5

Elérhető színek

Az e-mobilitás a következő szintre lép

A Piaggio 1+ 2,3 kWh-s akkumulátorral van felszerelve, szemben a hagyományos 1,4 kWh-s akkumulátorral. A végsebessége 45 km/h, de Sport üzemmódban akár 68 km-es, ECO üzemmódban pedig lenyűgöző 100 km-es hatótávolságot biztosít. A teljesítmény és a kényelem egyedülálló kombinációja tökéletes útitárssá teszi a mozgalmas, dinamikus életmódhoz, hiszen együtt fedezhetitek fel a város minden utcáját, minden sarkát.

Innovatív kényelmi részletek

Az ülés alatti rekesz elég nagy ahhoz, hogy egy teljes bukósisak is elférjen benne, a Piaggio 1+ az egyetlen olyan e-robogó a kategóriájában, amely ilyen nagyvonalú tárolóhelyet kínál. Az ergonómiára is figyelmet fordítottak, az ülés-lábtér-kormány háromszög a Piaggio robogók hagyományos arányait követi. A tágas lábtér kényelmes vezetési pozíciót biztosít, miközben az utasok lábukat stabil, kihajtható lábtartókon támaszthatják meg. Végül, de nem utolsósorban a lábvédő hátlapján egy praktikus táskakampó és egy vízálló gumiborítással ellátott USB-port található.

Áramvonalas és stílusos

A Piaggio 1 + könnyedén ötvözi az elektromos mobilitást ugyanazzal az eredeti stílussal, minőséggel és technikával, amely a Piaggio márka szinonimája. Az első pajzs a klasszikus „nyakkendővel” rendelkezik, és olyan védelmet nyújt, amely nem megy az elegancia rovására, míg a részletekre való odafigyelés olyan elemekben nyilvánul meg, mint a fényes oldalfelülettel ellátott, kettős borítású ülés, valamint a Piaggio logó által inspirált, érdekes hatszögletű minta az első pajzson és az oldalsó panelen.

E-közlekedés minden aprósággal és érdekességgel

A kormányon egy nagyméretű, 55 hüvelykes színes LCD digitális kijelző található, amely szürkületérzékelővel rendelkezik, amely a háttér és a betűtípus színét az uralkodó fényviszonyokhoz optimalizálja, hogy mindig jól olvasható legyen, miközben a stílusos, tiszta képernyő grafikája egy pillantással könnyen olvasható. A könnyű felépítés, a fejlett lítium-ion akkumulátor és a lassítás közben feltöltődő KERS (Kinetic Energy Recovery System) funkció kombinációjának köszönhetően a Piaggio 1 + kiváló hatótávolságot biztosít.