Piaggio 1 Active Euro 5

Piaggio 1 Active Euro 5

Elérhető színek

Felejtsd el a mindennapi gondokat, és egyszerűen élvezd a pillanatot!

A Piaggio 1 Active változata minden erejét beveti, hogy 60 km/h-s végsebességet érj el. Sport üzemmódban 66 km-es, ECO üzemmódban pedig akár 85 km-es hatótávolsággal élénk, szórakoztató utazást élvezhetsz, miközben a hátsó lengőkaron található piros díszítések feltűnő, kifinomult hatást keltenek a száguldás közben.

Innovatív kényelmi részletek

Az ülés alatti rekesz elég nagy ahhoz, hogy egy teljes bukósisak is elférjen benne, a Piaggio 1 Active az egyetlen olyan e-robogó a kategóriájában, amely ilyen nagyvonalú tárolóhelyet kínál. Az ergonómiára is figyelmet fordítottak, az ülés-lábtér-kormány háromszög a Piaggio robogók hagyományos arányait követi. A tágas lábtér kényelmes vezetési pozíciót biztosít, miközben az utasok lábukat stabil, kihajtható lábtartókon támaszthatják meg. Végül, de nem utolsósorban a lábvédő hátlapján egy praktikus táskakampó és egy vízálló gumiborítással ellátott USB-port található.

Áramvonalas és stílusos

A Piaggio 1 Active könnyedén ötvözi az elektromos mobilitást ugyanazzal az eredeti stílussal, minőséggel és technikával, amely a Piaggio márka szinonimája. Az első pajzs a klasszikus „nyakkendővel” rendelkezik, és olyan védelmet nyújt, amely nem megy az elegancia rovására, míg a részletekre való odafigyelés olyan elemekben nyilvánul meg, mint a fényes oldalfelülettel ellátott, kettős borítású ülés, valamint a Piaggio logó által inspirált, érdekes hatszögletű minta az első pajzson és az oldalsó panelen.

E-közlekedés minden aprósággal és érdekességgel

A kormányon egy nagyméretű, 55 hüvelykes színes LCD digitális kijelző található, amely szürkületérzékelővel rendelkezik, amely a háttér és a betűtípus színét az uralkodó fényviszonyokhoz optimalizálja, hogy mindig jól olvasható legyen, miközben a stílusos, tiszta képernyő grafikája egy pillantással könnyen olvasható. A könnyű felépítés, a fejlett lítium-ion akkumulátor és a lassítás közben feltöltődő KERS (Kinetic Energy Recovery System) funkció kombinációjának köszönhetően a Piaggio 1 Active kiváló hatótávolságot biztosít.