Piaggio 1

100% Elektromos

A Piaggio 1 az e-scooterek új generációját hirdeti. Készülj fel a károsanyag-kibocsátásmentes városi mobilitásra, valamint a Piaggio robogók szinonimájaként ismert minőségre, technológiára és biztonsági jellemzőkre, mindazzal együtt, amit egy prémium kategóriás robogótól elvárhatsz. Stílusos dizájnjával, kifinomult futóművével, nagyszerű kezelhetőségével, bőséges töltöttségével és utánozhatatlan figyelmével a Piaggio 1 tudja, mikor kell csendben maradnia, és mikor kell hagynia, hogy a teljesítménye beszéljen.

Piaggio 1 Feng Chen Wang

Egy különleges kiadás, amely a Piaggio 1 technológiáját és fenntarthatóságát Feng Chen Wang modern, többdimenziós stílusával ötvözi. A kiválóság eme fúziójának eredménye egy kísérleti megjelenésű, meglepő és innovatív robogó. A kategóriájában teljesen egyedi megjelenésű, példátlan lehetőséget kínál arra, hogy egy kibocsátásmentes, eredeti műalkotással közlekedjünk a városban.

Teljes LED
Kivehető akkumulátor
Színes digitális kijelző
Ergonomikus ülés
Ülés alatti rekesz

KÉNYELMES

Kényelemre és szórakozásra tervezve a nap minden pillanatában.

EGYSZERŰ

Nagyszerű utazás kezdőknek és tapasztalt motorosoknak egyaránt.

ELEKTROMOS

Felejtsük el a benzinkútkúton való sorban állást, és egyszerűen csak koncentráljunk a városi szórakozásra.

Mindenki számára készült elektromos robogó

A Piaggio 1 háromféle akkumulátor- és motorkombinációban kapható. Az alapváltozat 45 km/h végsebességgel, ECO üzemmódban akár 55 km, Sport üzemmódban pedig 43 km hatótávolsággal rendelkezik. A Piaggio 1+ modell nagyobb akkumulátorral rendelkezik, hatótávolsága ECO üzemmódban 100 km, Sport üzemmódban 68 km, míg a Piaggio 1 Active 60 km/h maximális sebességgel és 85 km hatótávolsággal büszkélkedhet ECO üzemmódban és 66 km Sport üzemmódban.

A közlekedés még soha nem volt ilyen egyszerű

A Piaggio 1 minden szempontból felhasználóbarát robogó, már a bekapcsolás pillanatától kezdve. Kulcs nélküli mechanizmusának köszönhetően csak egy praktikus távirányítóra van szükséged, majd egyszerűen használd a kormány jobb oldalán található MAP gombot, és válaszd ki az ECO vagy Sport üzemmódot. Az üzemanyag-takarékosság jegyében tervezett ECO nagyobb hatótávolságot, 30 km/h végsebességet és progresszívebb gyorsulást kínál, míg a Sport üzemmódban a motor teljes teljesítményét és erőteljesebb vezetési élményt kínál.

Könnyű újratöltés

A Piaggio 1 feltöltése gyerekjáték. Az akkumulátort pillanatok alatt kiveheted, és bedughatod egy konnektorba otthon, az irodában vagy bárhol máshol, ahol éppen tartózkodsz. Az 1 változat akkumulátora mindössze 10 kg súlyú és 1,4 kWh kapacitású, míg az 1+ és 1 Active változat akkumulátora 2,3 kWh kapacitású és 15 kg súlyú. Az akkumulátorok karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb gondozást, és töltővel együtt kerülnek forgalomba.

A csendes revolúció

Az 1-est a Piaggio által kifejlesztett, a hátsó kerékagyba épített elektromos kerékagymotor hajtja, ami tiszta, kompakt vázat eredményez. Az 1 és az 1+ változatok 1,2 kW folyamatos teljesítményű villanymotorral vannak felszerelve, míg az 1 Active modell 2 kW teljesítményű. A könnyű felépítés, a fejlett lítium-ion akkumulátor és a lassítás közbeni intelligens feltöltés kombinációja mindhárom változatban kiváló hatótávolságot biztosít, az 1+ akár 100 km-t is megtehetsz egyetlen feltöltéssel.