New Beverly 400 S Euro 5

New Beverly 400 S Euro 5

Elérhető színek

Készen áll a város átvételére

A 400 köbcentiméteres HPE-vel ez a Beverly a teljesítmény és a stabilitás egyedülálló kombinációjával büszkélkedhet. Sportos eleganciáját egy különleges burkolat és dupla kipufogó koronázza meg, míg a nagyobb gumiabroncsok és a Piaggio MIA egy másik szintre emelik a vezetési élményt.

A Beverly S megmutatja sportos, zord karakterét, formatervezési vonalai és stílusjegyei pedig túláradó szellemiségéről tanúskodnak. Az üzemanyagtartály az alagútban helyezkedik el a nagyobb teljesítmény és agilitás, valamint a motorkerékpárokra jellemzőbb vezetési izgalmak érdekében.

A matt grafitszürke színű csomagtartó, az utas lábtartók, a középső alagút és a keréktárcsák egyértelművé teszik, hogy ez egy robogó attitűddel, akárcsak a fekete, kettős anyagból készült, dupla varrású ülés. A Beverly S három szín közül választható: az elegáns matt Nero Tempesta fekete és Argento Cometa ezüst, valamint az Aranco Sunset karizmatikus fényes narancssárga.

Új motor a minden eddiginél nagyobb teljesítményért

Az új 400 köbcentiméteres nagyteljesítményű motor több mint egyszerű köbcentiméter-növekedés. A maximális teljesítmény 17%-kal nagyobb, mint a korábbi 350 köbcentis változaté, míg a maximális nyomaték 30%-kal nő, így a motor több mint 35 lóerőt teljesít, és megfelel az Euro 5 szabványnak, így a Beverly 400 a kategória legjobb teljesítmény-tömeg arányát nyújtja.