New Beverly 400 Euro 5

New Beverly 400 Euro 5

Elérhető színek

Semmi sem áll a nagyszerű vezetési élmény útjába

A 400 köbcentiméteres HPE-nek köszönhetően ez a Beverly az erő és a stabilitás egyedülálló kombinációjával büszkélkedhet. Sportos eleganciáját egy különleges burkolat és dupla kipufogó koronázza meg, míg a nagyobb gumiabroncsok és a Piaggio MIA egy másik szintre emelik a vezetési élményt, és ez még csak az alapfelszereltségről szól, mielőtt elkezdenéd személyre szabni.

A Beverly első ránézésre elegáns városi motor, de megbízhatósága, teljesítménye és vezethetősége azt jelenti, hogy a távolabbi terepre való eljutás során sem marad el. A tágas ülés alatti rekesz, amely elég nagy ahhoz, hogy két sisak is elférjen benne, és néhány változtatás a kényelmesebb üléspozíció érdekében tökéletes társsá teszi a hétvégi kirándulásokhoz.

Az esztétika terén számos stílusos fémes részletet találunk, mint például a csomagtartó, az utas lábtartók, a műszerfal kerete, amelyek tökéletesen kiemelik az új sötétbarna ülést a tónusos dupla öltésekkel.

A trendi színtrió – a fényes Bianco Luna (fehér), a Blu Oxygen (metálkék) és a Grigio Cloud (metálszürke) – eleganciát áraszt, és gyönyörűen párosul a metálfényű befejező részletekkel és a világosszürke felnikkel.

Új motor a minden eddiginél nagyobb teljesítményért

Az új 400 köbcentiméteres nagyteljesítményű motor több mint egyszerű köbcentiméter-növekedés. A maximális teljesítmény 17%-kal nagyobb, mint a korábbi 350 köbcentis változaté, míg a maximális nyomaték 30%-kal nő, így a motor több mint 35 lóerőt teljesít, és megfelel az Euro 5 szabványnak, így a Beverly 400 a kategória legjobb teljesítmény-tömeg arányát nyújtja.