New Beverly 300 S Euro 5

New Beverly 300 S Euro 5

Elérhető színek

A motoroddal, akár a világ végéig is.

Az új Beverly mindig is elegáns volt, de a legújabb változata dinamikusabb, mint valaha, letisztult, határozott vonalakkal és olyan részletekkel, amelyek kiemelik a motoros karakterét.

A Beverly S megmutatja sportos, zord karakterét, formatervezési vonalai és stílusjegyei pedig túláradó szellemiségéről tanúskodnak. Az üzemanyagtartály az alagútban helyezkedik el a nagyobb teljesítmény és agilitás, valamint a motorkerékpárokra jellemzőbb vezetési izgalmak érdekében.

A matt grafitszürke színű csomagtartó, az utas lábtartók, a középső alagút és a keréktárcsák egyértelművé teszik, hogy ez egy robogó attitűddel, akárcsak a fekete, kettős anyagból készült, dupla varrású ülés. A Beverly S három szín közül választható: az elegáns matt Nero Tempesta fekete és Argento Cometa ezüst, valamint az Aranco Sunset karizmatikus fényes narancssárga.

Az egyetlen dolog, amin nem javítottunk, az az utak állapota.

A Piaggio tervezőcsapata a 300 köbcentiméteres nagyteljesítményű motoron varázsolt, aminek eredményeképpen a korábbi modellhez képest 23%-kal nőtt a teljesítmény, 16%-kal nőtt a nyomaték és az Euro 5 szabványnak való megfelelés. A mechanikus és elektronikus alkatrészeket is finomhangolták a teljesítmény optimalizálása és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében.