New Beverly 300 Euro 5

New Beverly 300 Euro 5

Elérhető színek

Kapcsold be a motort és helyezd magad kényelembe

Az új Beverly mindig is elegáns volt, de a legújabb változat minden eddiginél dinamikusabb, letisztult, határozott vonalakkal és olyan részletekkel, amelyek kiemelik a motor zord karakterét.

A Beverly első ránézésre elegáns városi motor lehet, de megbízhatósága, teljesítménye és vezethetősége azt jelenti, hogy akkor sem marad el, ha messzebbre kell merészkedni. A tágas ülés alatti rekesz, amely elég nagy ahhoz, hogy két sisak is elférjen benne, és néhány változtatás a kényelmesebb üléspozíció érdekében tökéletes társsá teszi a hétvégi kirándulásokhoz.

Az esztétika terén számos stílusos fémes részletet találunk, mint például a csomagtartó, az utas lábtartók, a műszerfal kerete, amelyek tökéletesen kiemelik az új sötétbarna ülést a tónusos dupla öltésekkel. A trendi színtrió – a fényes Bianco Luna (fehér), a Blu Oxygen (metálkék) és a Grigio Cloud (metálszürke) – eleganciát áraszt, és gyönyörűen párosul a metálfényű befejező részletekkel és a világosszürke felnikkel.

Az egyetlen dolog, amin nem javítottunk, az az utak állapota.

A Piaggio tervezőcsapata a 300 köbcentiméteres nagyteljesítményű motoron varázsolt, aminek eredményeképpen a korábbi modellhez képest 23%-kal nőtt a teljesítmény, 16%-kal nőtt a nyomaték és az Euro 5 szabványnak való megfelelés. A mechanikus és elektronikus alkatrészeket is finomhangolták a teljesítmény optimalizálása és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében.