MyMoover

Egy robogó, amely minden tekintetben teljesít

Ha városi szállításra gondolsz, gondolj a Mymooverre. A 3 kerék és a dönthető hátsó csomagtartó stabilitást és manőverezhetőséget biztosít, a kialakítás pedig egyszerűbbé, biztonságosabbá és intuitívabbá teszi a megállás és elindulás élményét. A 3 intelligensen megtervezett tartószerkezetre elosztott teherbírása több mint kétszerese a kétkerekűekének. Végül, de nem utolsósorban, fekete dobozzal és kártyaleolvasóval is rendelhető, ami azt jelenti, hogy minden Mymoover mindig csatlakoztatva van, és így nyomon követhető. 

Mymoover első kerék

A városi szállítás fejlődése

A Mymoover 3 kerekével a hagyományos robogókhoz képest nagyobb tapadást biztosít az úton a gödrök, macskakövek és bármilyen akadály, beleértve a kedvezőtlen időjárási körülményeket is, gond nélkül leküzdhetők. Mindegyik kerék tárcsafékkel van felszerelve a rövidebb fékezési manőverek érdekében, míg az állvány hiánya miatt a parkolás gyerekjáték, csökkentve a kockázatot és az erőfeszítést.

A kategória vezetője

A Mymoover teherbírás tekintetében kategóriájában egyszerűen nincs vetélytársa, mivel a hasznos teherbírás akár kétszerese is lehet egy hagyományos kétkerekűnek. Az első csomagtartó 20 kg-ot, míg a hátsó rekesz akár 60 kg-ot is elbír, a teljes térfogat pedig 261 liter. Ezen felül egy központi táska is rendelkezésre áll, amely további 5 kg-os kapacitást biztosít.

Mymoover csomagtartó
Mymoover robogó szemből

Abszolút stabilitás

A fejlett billenőmechanizmusnak köszönhetően a teher a vezető teste felé dől, ezzel egyidejűleg csökkenti a felborulás veszélyét és növeli a tapadást a kanyarokban. A hátsó kerékpár tovább segíti a stabilitást, így a Mymoover biztonságosabb utazást tesz lehetővé, mint a hagyományos kétkerekű robogók.

Mindig csatlakoztatva

A Mymoover egy központi rendszerhez csatlakoztatott adatgyűjtő dobozzal is felszerelhető, ami azt jelenti, hogy a jármű adatai mindig rendelkezésre állnak, mind a helymeghatározás, mind a robogó teljesítményére vonatkozó elemzések és jelentések összeállítása szempontjából. Baleset esetén a gyorsreagálás funkció aktiválódik.

MYmoover kormány
Piaggio MYMOOVER
DÖNTHETŐ TERHELÉS
HÁROM KERÉK, HÁROM FÉK
USB TÖLTŐ

FEKETE DOBOZ

A Mymoover felszerelhető egy fekete dobozzal, amely valós időben gyűjti és továbbítja a jármű adatait egy központi egységnek, amely feldolgozza és elemzi a különböző információkat. Baleset esetén pedig a fekete doboz vészjelzést küld a vezérlőbázisnak.

mymoover fekete doboz
mymoover rfid olvasó

JELVÉNYOLVASÓ

Lehetőség van jelvényolvasó telepítésére is, amely egy olyan sofőr-felismerő rendszer, amelyet egy kártyával vagy eszközzel, például okostelefonnal vagy PDA-val lehet aktiválni.

KÉNYELEM ÉS STABILITÁS

A mindössze 760 mm magas ülés lehetővé teszi, hogy a motorosok a nagyobb biztonság és stabilitás érdekében a lábukat a talajon pihentessék. A lábtartó lapos és szilárd, a nagy szélvédő és a kézvédő pedig megfelelő védelmet nyújt a rossz időjárás ellen.

mymoover ülés