MP3 500 Sport Advanced Euro 5

MP3 500 Sport Advanced Euro 5

Elérhető színek

A sportolói képességek előtérbe kerülése

Sportos karakterét olyan jellemzőkkel fokozzuk, mint a LED-es nappali menetfénnyel ellátott új első fényszórók és a jellegzetes váltófedél. A nagyteljesítményű motor, a csúcstechnológiás műszerek és a lenyűgöző méretek együttesen egy olyan sportos motorkerékpárt eredményeznek, amely jóval a kategóriája fölé kerekedik, és tökéletesen alkalmas a városban való közlekedésre.

És mindezt még azelőtt, hogy megemlítenénk a hátrameneti sebességváltót, amely a háromkerekű robogók világában elsőként jelent meg.

Mindent egybevetve, ez egy olyan motor, amely vonzza a figyelmet, úgyhogy készülj fel rá, hogy észrevesznek!

Piaggio MP3 500 Sport Advanced egyhengeres 500 HPE (High Performance Engine) motor

Egy igazi szuperhatalom

A Piaggio MP3 500 Sport Advanced egyhengeres 500 HPE (High Performance Engine) motorja két szóban foglalható össze: erős és megbízható. Erejét 4 folyadékhűtéses szelep, az elektronikus befecskendezés és a Ride-by-Wire multi-map elektronikus gyorsítórendszer adja, amely fokozott vezethetőséget, jobb teljesítményt és üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Több kontroll, mint valaha

Az átfogó, modern műszeregységtől kezdve a multifunkcionális digitális kijelzőn át a PIAGGIO MIA (csak tartozékként) multimédiás platformig, amely összekapcsolja okostelefonodat a fedélzeti elektronikai rendszerrel, minden arról szól, hogy a vezetőnek minden információ és eszköz a rendelkezésére álljon a teljesítmény tervezéséhez, ellenőrzéséhez és irányításához. A műszaki fronton a merész piros színben pompázó hátsó Kayaba gázlengéscsillapító-pár kiemelkedő tapadást és jobb stabilitást biztosít.

Több kontroll, mint valaha
Kayaba exkluzív gázlengéscsillapító

Nagyszerű motorozásra tervezve

A sportos és sokoldalú, az MP3 Piaggio család „rosszfiú” változatát a Kayaba által kifejlesztett, rendkívül hatékony és exkluzív gázlengéscsillapítók és a szemet gyönyörködtető, szárnyas alakú első féktárcsák jellemzik.

Erőteljes, biztonságos és kényelmes

Nagy figyelmet fordítottunk a vezető és az utasok kényelmének biztosítására. A tágas, kényelmes ülés a háttámlával és az ergonomikus fogantyúkkal, valamint a praktikus, lehajtható lábtartókkal együtt mind a pihentető és kellemes vezetési élményt szolgálja. A tökéletes kormány-ülés-lábtartó beállítás egy másik gondosan átgondolt részlet, amely a Piaggio MP3-at nagyszerű társsá teszi mind a túrázáshoz, mind a mindennapi motorozáshoz.

Erőteljes, biztonságos és kényelmes

A megfelelő felszerelés

Egyszerűen nem lehet beszélni a Piaggio MP3 500 Sport Advanced-ról anélkül, hogy ne említenénk meg a hátrameneti fokozatot, amely a háromkerekű robogók között világújdonság, és amely egy olyan funkció, amely a vezetés egyszerűségét és kényelmét egy újabb szintre emeli. A parkolás könnyebb, mint valaha, kevesebb fizikai erőfeszítést igényel még a legszűkebb helyeken vagy kényelmetlen helyzetekben is.

Mindig kapcsolatban a PIAGGIO MIA-n keresztül

A PIAGGIO MIA multimédiás platform összekapcsolja okostelefonodat a fedélzeti elektronikai rendszerrel, így egy olyan átfogó eszközt hoz létre, amely minden olyan információt biztosít, amire csak szükséged lehet a motor teljesítményével, az utazási statisztikákkal, a Piaggio világának híreivel és még sok mással kapcsolatban, és mindez azonnal elérhető a telefonodon keresztül.