MP3 400 Sport Euro 5

MP3 400 Sport Euro 5

Elérhető színek

Nem kell választani a kényelem és a teljesítmény között

A Piaggio MP3 400 Sport modern, hatékony motorjával, fejlett műszerezettségével, tökéletes ergonómiájával, kiemelkedő biztonsági felszereltségével és elegáns, dinamikus formatervével mindent nyújt, ami egy motorkerékpártól elvárható.

Nem kell tovább keresgélned – megtaláltad az ideális társat a jövőbeli utazásaidhoz, és a három kerék minden kényelmével együtt egy igazán forradalmi motorozási élményben lesz részed.

Több teljesítmény, kevesebb üzemanyag

Több teljesítmény, kevesebb üzemanyag

A Piaggio MP3 400 Sport ugyanolyan könnyű és kompakt, mint a korábbi 350 köbcentiméteres modell, de egy új, szabadalmaztatott Piaggio innovációval, a PVC-vel rendelkezik, amely a pozitív forgattyúházi szellőzés rövidítése. A szivattyúveszteség csökkentésével növeli a motor hatékonyságát és teljesítményét, így a 4 ütemű, 4 szelepes, folyadékhűtéses, elektronikus befecskendezéssel ellátott egyhengeres motor még keményebben dolgozik, mint korábban, egyszerűen páratlan vezetési élményt nyújtva.

Korszerű műszerek

Minden Piaggio MP3 hihetetlen kényelemmel és innovációval büszkélkedhet, és ez alól az MP3 400 Sport sem kivétel, olyan funkciókkal, mint a LED-es nappali menetfény, a digitális kijelző, amely segítségével könnyedén kézben tarthatod a motorodat, és az ergonómia, amely még a leghosszabb utakat is igazi élménnyé teszi. Aztán ott vannak az olyan részletek, mint a műszerfal feletti kesztyűtartó, USB-porttal, hogy útközben is feltölthesd készülékedet.

Korszerű műszerek Piaggio MP3
Sportos megjelenés

Sportos megjelenés

A külsejét tekintve el vagy kényeztetve a választékkal, mivel a Piaggio MP3 család továbbra is új, sötét, csábító színekkel lep meg és gyönyörködtet. Az MP3 400 Sport négyféle változatban kapható: Nero Meteora fekete, Bianco Luna fehér, Argento Cometa ezüst és Blu Zaffiro. Ami azonban mindegyikben közös, az a zord, dinamikus karakter, amelyet az ülések és a keréktárcsák fekete színe emel ki.

A különbség több mint 50 cm3

A különbség az előző 350 köbcentis inkarnáció és az új 400-as között túlmutat a köbcentiméterek matematikáján. A kiindulópont egy már eleve rendkívül hatékony motor, a Piaggio szakemberei új szintre emelték, számos elem finomhangolásával, a termodinamika javításával és a zaj és a rezgések további csökkentésével.

Különleges kapcsolat

A PIAGGIO MIA multimédiás platform összekapcsolja okostelefonodat a motoroddal, így a készüléket hasznos utazási adatokkal, a Piaggio világának legfrissebb újdonságaival teli eszközzé alakítja, és lehetővé teszi a hívások kezelését és számos más funkció egyszerű elérését.