MP3 400 Euro 5

MP3 400 Euro 5

Elérhető színek

Mi lenne, ha a következő autód nem autó lenne?

A Piaggio MP3 400 köbcentiméteres, Euro 5 szabványnak megfelelő, nagy teljesítményű motorral és továbbfejlesztett ergonómiával rendelkező újdonsága olyan szintű kényelemmel büszkélkedhet, amelyet el sem tudsz képzelni.

Ez a modern, agilis robogó a megnövelt teljesítményével és a továbbfejlesztett teljesítményével együtt fejlett műszerekkel és minden idők egyik legmagasabb biztonsági felszereltségével is rendelkezik.

Minden helyzetre készen áll

Minden helyzetre készen áll

A 400 HPE 26 kW (35,4 lóerő) maximális teljesítményével 7000 fordulat/percnél és 37,7 Nm csúcsnyomatékával 5500 fordulat/percnél rendkívüli teljesítményt nyújt. Egy négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses, elektronikus befecskendezéses egyhengeresről beszélünk, amely már régóta etalonként tartják számon a kategóriában, de most jobb, mint valaha. A Piaggio MP3 400 HPE még utazósebességnél is kiemelkedő kényelemmel rendelkezik, így tökéletes társ a városon kívüli túrázáshoz.

Élvonalbeli vezetési élmény

A Piaggio MP3 család példázza, hogy mit lehet elérni, ha a legmodernebb technológiát alkalmazzuk egy robogón. A modernista irányjelzők és a LED-es nappali menetfény mellett az MP3 400 tökéletes kormány-ülés-lábtartó konfigurációval rendelkezik, így még a leghosszabb utak is élvezetesek lesznek. A műszerfalon egy digitális kijelző található, amely számos hasznos információval rendelkezik, amelyek célja, hogy teljes kontrollt biztosítson, mint például az átlagos és pillanatnyi üzemanyag-fogyasztás, az átlagos és maximális sebesség, a hátralévő hatótávolság, az utazási idő és a levegő hőmérséklete, hogy csak néhányat említsünk.

LED-es nappali menetfény
Piaggio MP3 300 Sport a kényelem és a funkcionalitás ideális kombinációját nyújtja

Dinamikus teljesítmény és megjelenés

A Piaggio MP3 400 HPE két stílusos színösszeállításban kapható. Akár a fényes fekete Nero Lucido, akár a szürke Grigio Materia mellett döntesz, értékelni fogod, ahogyan mindegyik a motor modern, elegáns stílusát mutatja, amely egyértelmű utalásokat tartalmaz az autó világára, és aprólékos figyelmet fordít a részletekre, valamint az olyan kifinomult befejező elemekre, mint az új megjelenésű fekete ülés és a szürke keréktárcsák.

A különbség több mint 50 cm3

A különbség az előző 350 köbcentis inkarnáció és az új 400-as között túlmutat a köbcentiméterek matematikáján. A kiindulópont egy már eleve rendkívül hatékony motor, a Piaggio szakemberei új szintre emelték, számos elem finomhangolásával, a termodinamika javításával és a zaj és a rezgések további csökkentésével.

Különleges kapcsolat

A PIAGGIO MIA multimédiás platform összekapcsolja okostelefonodat a motorjával, így a készüléket hasznos utazási adatokkal, a Piaggio világának legfrissebb újdonságaival teli eszközzé alakítja, és lehetővé teszi a hívások kezelését és számos más funkció egyszerű elérését.