MP3 300 Sport Euro 5

MP3 300 Sport Euro 5

Elérhető színek

Akcióra készen

A modern, sportos dizájn zökkenőmentesen ötvöződik a merész elülső vázzal, hogy karcsú, könnyű vonalakat hozzon létre. Az egyedi dupla kerékkombinációval ellátott kerékpár eleje a sportos körvonalakkal ellátott sárvédőknek és a színes karosszériának köszönhetően fürgébb megjelenést kölcsönöz.

A LED-es lámpák és a méretes LCD-kijelző a technológia növekvő szerepéről és a sportosságról tanúskodnak. A lényeg: ez egy dinamikus, agilis motor, amely rendkívüli vezetési élményt nyújt, kompromisszumok nélkül.

új négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses 300 cm3-es HPE (High Performance Engine) motor

Több erő, mint valaha

Az új négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses 300 cm3-es HPE (High Performance Engine) motor elektronikus befecskendezéssel maximális teljesítményt és nagyobb kontrollt biztosít az üzemanyag-fogyasztás felett. Ezen felül egyrészt kivételes gázreakciót, míg másrészt fantasztikus sebességet biztosít, így ideális autópályás utazásokhoz, sőt, bármilyen típusú utazáshoz.

Sportos személyiség

A matt fekete részletek, mint például az első pajzs „nyakkendője”, a középső alagúton és az utasoldali kapaszkodókon lévő csíkok, jellegzetes sportos megjelenést kölcsönöznek ennek a motorkerékpárnak. Az élénkpiros színű első és hátsó lengéscsillapító rugók és a kontrasztos ülésvarrás további utalások az erőre és az energiára. Végül, de nem utolsósorban a hullámformájú első féktárcsák és az alumínium betétekkel ellátott lábtartó, ez csak kettő a sok szériafelszereltség közül.

sportos MP3 Piaggio
Piaggio MP3 300 Sport a kényelem és a funkcionalitás ideális kombinációját nyújtja

Kényelem az úton

A Piaggio MP3 300 Sport a kényelem és a funkcionalitás ideális kombinációját nyújtja, kezdve az újonnan tervezett kétszintes üléssel és a támlával, amely most még biztonságosabb és könnyebben használható. Az utasok számára minden eddiginél jobb vezetési élményt nyújt a fokozottan nyugodt üléspozíció, amely nemcsak az emelt ülésnek, hanem a kihúzható lábtartóknak is köszönhető, amelyek szépen összecsukhatók. Mindennek tetejébe ott van a beépített ABS és ASR kipörgésgátló kombináció, amely még a legveszélyesebb felületeken is kivételes biztonságot nyújt.

Fedezd fel a Piaggio MIA-t, a multimédiás platformot, amely összeköti az okostelefonodat a robogóddal, hogy igazán magával ragadó vezetési élményt nyújtson.

Kezeld zeneválasztásaidat, telefonhívásaidat és hangutasításaidat* tökéletes biztonságban, anélkül, hogy fel kellene emelned a kezed a kormányról.

* A teljes multimédiás funkcionalitás biztosításához egy Bluetooth fülhallgatót kell közvetlenül a MIA rendszerhez csatlakoztatni.

Piaggio MIA

Egy speciális alkalmazás segítségével a MIA kibővíti a műszerfal funkcióit, így az utazási statisztikák és az utazás részletei könnyen elérhetővé válnak az okostelefonon. A Piaggio MIA a Piaggio MP3 300 HPE Sport alapfelszereltségéhez tartozik, miért ne próbálnád ki, hogy még többet hozhass ki minden utazásból.