MP3 300 Euro 5

MP3 300 Euro 5

Elérhető színek

Ideális minden helyzetben

Ha elegáns és biztonságos módon szeretnél átvergődni a városi forgalomban, a Piaggio MP3 300 HPE a hatékony támasztórendszerrel ellátott, kényelmes ülésével és az ülés alatti rekeszben elhelyezett biztonsági lámpákkal álmaid társa.

A minden fokozatban kivételesen sima sebességváltók kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, míg a korszerűsített sebességváltó által keltett csend a mérnöki munka bravúrja.

Fejlődés és teljesítmény

Fejlődés és teljesítmény

A négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses 300 cm3-es HPE (High Performance Engine) motor elektronikus befecskendezéssel maximális teljesítményt és nagyobb kontrollt biztosít az üzemanyag-fogyasztás felett. Dobogó szívének minden egyes részletét átterveztük azzal a céllal, hogy sima, kényelmes és csendes vezetést biztosítsunk. A motor emellett megnövelt maximális teljesítményt kínál, amely 7750-es fordulatszámon eléri a 19 kW (25,8 LE) értéket, a maximális forgatónyomaték pedig 26,1 Nm 6250-es fordulatszámon.

Elegáns és modern

A nagyvárosi elegancia megtestesítője, ez a motor könnyedén ötvözi különböző elemeit a merész első vázszerkezettől egészen a karcsú hátsó részig és a jellegzetes „nyakkendőig”, amely elválasztja a fényszórókat, és összeköti a hűtőrácsot és a maximális védelmet nyújtó integrált első pajzsot. Naprakész megjelenését az ultrahatékony LED-es nappali menetfénypár és az öt küllős, osztott küllős kerekek teszik teljessé, amelyek egyértelműen a luxusautók és a versenyszalonok világára utalnak.

Elegáns és modern
Az osztály legjobb műszerei

Az osztály legjobb műszerei

A műszeregység multifunkciós LCD kijelzőt, szervizlámpákat, valamint az üzemanyagszint, a hűtőfolyadék hőmérsékletének és a sebességmérőnek a kijelzőit tartalmazza. A kijelző alatt középen egy második sor figyelmeztető lámpa található, amely a következő információkat adja: gurulásgátló figyelmeztetés, DRL-jelző, gurulás- és kézifék. Mindent úgy terveztünk, hogy a motorozásra koncentrálhass, miközben minden szükséges információ egy pillantással elérhető.

Tökéletes a hosszú utazásokhoz

A hosszú távú motorozás még sosem volt ilyen egyszerű. A fejlett technológia, a 3 csatornás ABS és a három keréken integrált tárcsafékrendszer rendkívüli vezetési élményt nyújt anélkül, hogy a biztonság terén kompromisszumot kötnél. Mindezek mellett rengeteg olyan funkció is gondoskodik arról, hogy a motorozás maximális kényelemben teljen, mint például az osztott ülés és a praktikus tárolórekesz, amely USB-csatlakozót is tartalmaz.

Tökéletes a hosszú utazásokhoz