MP3

VEZETNI AZ EREDETIT

A Piaggio MP3 termékcsaládban megtalálhatók azok az ikonikus háromkerekűek, amelyek forradalmasították a városi mobilitás fogalmát. Valójában a Piaggio volt az első márka a világon, amely bevezette a háromkerekű robogót, amely okos megoldást jelent a városban való egyszerű és biztonságos közlekedésre vagy a nagyvárosokban a nagyobb távolságok megtételére.
Napjainkban a Piaggio MP3 termékcsalád folyamatosan fejlődik, emelve a mércét a kényelem, a biztonság és a teljesítmény terén, egyedülálló és felejthetetlen vezetési élményt nyújtva.

Fokozott biztonság

A nagy városi forgalom olyan, mint egy séta a parkban a dupla első kerék konfigurációjának stabilitásával és a fokozott biztonsági funkciókkal, ráadásul a forgalomban is gyorsabban haladhatsz.

Teljes ellenőrzés

A Piaggio MP3 termékcsalád minden motorja ASR kipörgésgátlóval integrált ABS-fékrendszerrel van felszerelve, amely nagyobb biztonságot nyújt a nem éppen ideális felületeken, például nedves aszfalton. A háromcsatornás ABS-rendszer nemcsak azt jelenti, hogy mindig teljes kontroll alatt tarthatod a motorkerékpárt, hanem azt is, hogy egyedülálló vezetési élményben lesz részed, olyan kanyarstabilitással, amelyet egyetlen más robogó sem tud nyújtani, és a legcsúszósabb körülmények között is briliáns a tartása.

Helyezd magad kényelembe

Mintha a teljesítmény, a mozgékonyság és a kiemelkedő biztonság nem lenne elég, az ergonómiát úgy terveztük, hogy teljes kényelmet biztosítson, függetlenül a méretedtől, vagy alakodtól. A kormány, az ülés és a lábtér aprólékosan kiegyensúlyozott elrendezése olyan üléspozíciót teremt, amely még a leghosszabb út során is ideális még a legmagasabb motoros számára is, míg maga az ülés a teljesen megújult háttámlával minden eddiginél kényelmesebb.

Piaggio MP3 400
Jellegzetes design
Erőteljes egyhengeres HPE
Fordított sebességfokozat
Komfort
Piaggio MIA
Roll Lock

MP3 300

Ideális minden helyzetben

Ha elegáns és biztonságos módon szeretnél átvergődni a városi forgalomban, a Piaggio MP3 300 HPE a hatékony támlarendszerrel ellátott, kényelmes ülésével és az ülés alatti rekeszben elhelyezett biztonsági lámpákkal álmaid társa.

MP3 400

Mi lenne, ha a következő autód nem is autó lenne?

A Piaggio MP3 400 köbcentiméteres, Euro 5 szabványnak megfelelő, nagy teljesítményű motorral és továbbfejlesztett ergonómiával rendelkező újdonsága olyan kényelemmel büszkélkedhet, amelyet el sem tudsz képzelni, amíg fel nem pattansz rá.

MP3 Sport Advanced 500

Sportos teljesítmény az első helyen

Sportos karakterét olyan jellemzőkkel fokozzák, mint az új, LED-es nappali menetfénnyel ellátott első fényszórók és a jellegzetes váltófedél.