Medley 150 S Euro 5

Medley 150 S Euro 5

Elérhető színek

Sportos lélek

A sportos megjelenésű Piaggio Medley S 150 i-get lendületes és agilis, 12,4 kW teljesítményt nyújt, ami a középmagas kerekek szegmensében az egyik legerősebb teljesítményt jelenti, anélkül, hogy az üzemanyag-fogyasztás rovására menne.

A matt fekete fényezés, a tüzes piros színű elemek és az ülésforma mind-mind egyértelművé teszik, hogy ez valóban egy sportos kerékpár.
Végül, de nem utolsósorban a Piaggio MIA* multimédiás rendszer a Medley S alapfelszereltségéhez tartozik.

medley s 150 eleje

Egyedi stílus

Az elülső rész hívogató ívét tökéletesen ellensúlyozza a kúpos hátsó rész, ami dinamikusabb, funkcionálisabb megjelenést eredményez. A lábtér alá rejtett üzemanyagtartály mellett az ülés alatti nagyméretű rekesz két teljes arcú sisak befogadására alkalmas, ami forradalmi funkció egy magas kerekű motorkerékpárnál.

Csatlakoztathatóság

Az új, teljesen LCD-s műszerfal biztosítja, hogy minden, amire szükséged van, kéznél legyen, és könnyen és biztonságosan elérd. További intelligens technológia a Piaggio MIA, egy opcionális funkció formájában, amely Bluetooth sisakon keresztül csatlakoztatja okostelefonodat a kormányon lévő kezelőszervekhez, lehetővé téve a hívások, a zene és a hangutasítások kezelését anélkül, hogy a szemedet levennéd az útról. Ráadásul a Follow Me Home, a Bike Finder és az ülésnyitó funkciót is kínálja, amelyek szintén a telefonról érhetők el.

medley 150 s lcd műszerfal
medley s 150 első kerék

Biztonság

Az S sportos lelkületét olyan részletek hangsúlyozzák, mint a hullámprofilú tárcsák és az aranyszínű féknyergek. A Bosch kétcsatornás ABS blokkolásgátló fékrendszere a biztonság és megbízhatóság egy újabb szintjét nyújtja, és mindezt megkoronázza a kipörgésgátló bevezetése, amely a rossz tapadású felületeken nagyobb tapadást biztosít.

Start&Stop

A Piaggio Medley 150 i-get által használt Stop-Start rendszer neve RISS (Regulator Inverter Start&Stop System), és úgy van kialakítva, hogy a motor megállás után 1-5 másodpercen belül automatikusan leáll. Egy igazán intelligens módja az üzemanyag-fogyasztás csökkentésének.

medley s 150 hátsó kerék