Medley 150 Euro 5

Medley 150 Euro 5

Elérhető színek

Technológiailag képzett

A fürge és agilis Piaggio Medley 150 i-get 12,4 kW teljesítményt nyújt, ami az egyik legerősebb a középmagas kerekek szegmensében, anélkül, hogy az üzemanyag-fogyasztás rovására menne.

Emellett új, teljesen LED-es műszerfalat is kapott, így könnyen és biztonságosan mindent azonnali ellenőrzés alatt tarthatsz.

medley 150 első kerék

Biztonság

A számok valóban biztonságot jelentenek. Ebben az esetben a kerekek átmérője: elöl 16″, hátul 14″, ami rendkívül stabil és élvezetes vezetést biztosít. A Bosch kétcsatornás ABS blokkolásgátló fékrendszere a biztonság és megbízhatóság egy újabb szintjét nyújtja, mindezt pedig a kipörgésgátló bevezetése koronázza meg, amely javítja a tapadást az alacsony tapadású felületeken.

Csatlakoztathatóság

Az új, teljesen LCD-s műszerfal biztosítja, hogy minden, amire szükséged van, kéznél legyen, és könnyen és biztonságosan elérd. További intelligens technológia a Piaggio MIA, egy opcionális funkció formájában, amely Bluetooth sisakon keresztül csatlakoztatja okostelefonodat a kormányon lévő kezelőszervekhez, lehetővé téve a hívások, a zene és a hangutasítások kezelését anélkül, hogy a szemedet levennéd az útról. Ráadásul a Follow Me Home, a Bike Finder és az ülésnyitó funkciót is kínálja, amelyek szintén a telefonról érhetők el.

medley 150 lcd kijelző
medley 150 motor

Start&Stop

A Piaggio Medley 150 i-get által használt Stop-Start rendszer neve RISS (Regulator Inverter Start&Stop System), és úgy van kialakítva, hogy a motor megállás után 1-5 másodpercen belül automatikusan leáll. Egy igazán intelligens módja az üzemanyag-fogyasztás csökkentésének.

Egyedi stílus

Az elülső rész hívogató ívét tökéletesen ellensúlyozza a kúpos hátsó rész, ami dinamikusabb, funkcionálisabb megjelenést eredményez. A lábtér alá rejtett üzemanyagtartály mellett az ülés alatti nagyméretű rekesz két teljes arcú sisak befogadására alkalmas, ami forradalmi funkció egy magas kerekű motorkerékpárnál.

medley 150 eleje