Medley 125 S Euro 5

Medley 125 S Euro 5

Elérhető színek

Amikor a sportos kinézet találkozik az eleganciával

Nemcsak fürge és mozgékony, hanem technológiailag is kiváló. A sportos megjelenésű Piaggio Medley S 125 i-get rengeteg funkciót kínál, az új, teljesen LED-es fényszóró és a fejlett LCD műszeregység a funkcionalitás és a stílus tökéletes keverékét nyújtja. A teljesítmény oldalán a vadonatúj, Euro-5 szabványnak megfelelő Piaggio i-get 4 ütemű, 4 szelepes, folyadékhűtéses motor található Start&Stop funkcióval.

A 11 kW-os teljesítményével az egyik legerősebb a középmagas kerekek szegmensében, anélkül, hogy az üzemanyag-fogyasztás rovására menne. A matt fekete fényezés, a tüzes piros színű elemek és az ülés formája egyértelművé teszi, hogy ez valóban egy sportos kerékpár. A Medley S a Bianco Luna (fehér), a Grigio Materia (szürke) és a Nero Meteora (matt fekete) színek közül választhatsz, amelyeket fekete ülés és belső tér dob fel.

medley s lcd kijelző

Csatlakoztathatóság

Az új, teljesen LCD-s műszerfal biztosítja, hogy minden, amire szükséged van, kéznél legyen, és könnyen és biztonságosan elérd. További intelligens technológia a Piaggio MIA, egy opcionális funkció formájában, amely Bluetooth sisakon keresztül csatlakoztatja okostelefonodat a kormányon lévő kezelőszervekhez, lehetővé téve a hívások, a zene és a hangutasítások kezelését anélkül, hogy a szemedet levennéd az útról. Ráadásul a Follow Me Home, a Bike Finder és az ülésnyitó funkciót is kínálja, amelyek szintén a telefonról érhetők el.

Start&Stop

A Piaggio Medley 125 i-get által használt Stop-Start rendszer neve RISS (Regulator Inverter Start&Stop System), és úgy van kialakítva, hogy a motor megállás után 1-5 másodpercen belül automatikusan leáll. Egy igazán intelligens módja az üzemanyag-fogyasztás csökkentésének.

medley s hátső kerék
medley s első kerék

Biztonság

A számok valóban biztonságot jelentenek. Ebben az esetben a kerekek átmérője: elöl 16″, hátul 14″, ami rendkívül stabil és élvezetes vezetést biztosít. A Bosch kétcsatornás ABS blokkolásgátló fékrendszere a biztonság és megbízhatóság egy újabb szintjét nyújtja, mindezt pedig a kipörgésgátló bevezetése koronázza meg, amely javítja a tapadást az alacsony tapadású felületeken.

Egyedi stílus

Az elülső rész hívogató ívét tökéletesen ellensúlyozza a kúpos hátsó rész, ami dinamikusabb, funkcionálisabb megjelenést eredményez. A lábtér alá rejtett üzemanyagtartály mellett az ülés alatti nagyméretű rekesz két teljes arcú sisak befogadására alkalmas, ami forradalmi funkció egy magas kerekű motorkerékpárnál.

medley s ülés