Liberty 50 Euro 5

Elérhető színek

A család legkisebb gyermeke

A Piaggio Liberty 50 általában a Liberty család belépőmodelljének számít, amelyhez 125 és 150 köbcentis változatok is tartoznak. Sportosabb változatban, az S kivitelben is kapható, és már régóta ismert és kedvelt az eleganciájáért, könnyedségéért és könnyű vezethetőségéért. Az egyhengeres, 50 cm3-es motor, amely háromszelepes időzítési rendszerrel ellátott i-get (Italian Green Experience Technology) technológiát használ, kifogástalan teljesítményt és megbízhatóságot, valamint csökkentett üzemanyag-fogyasztást kínál.

A karosszéria felépítésére és a burkolatokra is nagy figyelmet fordítottak a maximális biztonság és a lehető legjobb vezetési élmény érdekében, a széles kerekek (14″ hátul és 16″ elöl) pedig nagyobb pontosságot és manőverezhetőséget biztosítanak. Végül, de nem utolsósorban ott vannak a praktikus szempontok, mint például a tágas ülés alatti rekesz, amely egy teljes arcú sisakot is képes befogadni, a pajzs hátsó részébe épített tárolódoboz, valamint a műszerfal, amely zseniálisan keveri az analóg és digitális elemeket, hogy a fényviszonyoktól függetlenül maximális láthatóságot biztosítson.

Minden elérhető közelségben

A Piaggio Liberty 50 pajzsának hátsó részén található praktikus tárolórekesz két részre van osztva, és USB-csatlakozót is felszerelhetsz, hogy útközben is feltölthesd telefonodat. Az ülés alatt, amelyet a kormányon lévő gomb egyszerű megnyomásával nyithatsz ki, egy másik tágas rekeszt találsz, amely egy teljes arcú sisak befogadására alkalmas, míg a táskakampó tökéletes a táskák és a bevásárlások szállítására.

Jellegzetes stílus

A műszeregység elegáns elrendezése zökkenőmentesen ötvözi az analóg és a digitális technológiát. A klasszikus, nyíllal jelzett műszer a modern LCD kijelző mellett helyezkedik el, amely a kormány jobb oldalán található gomb megnyomásával olvasható le. A széles első pajzs fokozott védelmet jelent az eső ellen, és tökéletes hátteret biztosít a tartós és jellegzetes Piaggio függőleges dizájnnak.

Biztonság a műanyag alatt

A Piaggio Liberty 50 fő váza egy acélcsőből készült, masszív, egyetlen bölcsőből áll, sajtolt acéllemezekkel, amelyek segítik a menetstabilitást. A felfüggesztés elől teleszkópos hidraulikus villával, hátul pedig robusztus hidraulikus lengéscsillapítóval rendelkezik.