Liberty 150 S Euro 5

Liberty 150 S Euro 5

Elérhető színek

Forma és tartalom

A Piaggio Liberty S 150 ABS a család nagytestvére; a legelegánsabb, legmegragadóbb és legjobban teljesítő testvér. Ez is a sportosabb kivitelezése az ikertestvérnek, és a többi Liberty „S” modellhez hasonlóan könnyen felismerhető a rengeteg különleges részletről, a keréktárcsáktól, a tükröktől, a csomagtartótól és más alkatrészektől kezdve, amelyek mind fekete színűek, egészen a stílusos, piros varrású ülésig. A többi Liberty modellhez hasonlóan itt sem csak a külsőségekről van szó, hanem a funkcionalitás is fontos.

Rengeteg tárolóhelyet kínál a pajzs hátsó részébe fészkelt kesztyűtartó, a kormány alatti rekesz elég nagy egy teljes arcú sisak befogadására, a tágas lábtartó és a praktikus táskakampó. A műszeregység az analóg és a digitális technológiát ötvözi. Végül, de nem utolsósorban a teljesítmény oldaláról a Piaggio Liberty S 150 ABS-t egy léghűtéses, elektronikus befecskendezéses, háromszelepes, egyhengeres motor hajtja, amely i-get (olasz Green Experience Technology) technológiát használ, és megfelel az Euro 5 károsanyag-kibocsátási normáknak.

Piaggio Liberty biztonsági felszerelések

Első a biztonság

A biztonság terén semmit sem bíztak a véletlenre: a Piaggio Liberty S 150 ABS kerekei 16″, illetve 14″ méretűek, a fékrendszer 240 mm-es első tárcsából és hátsó dobból áll, és a Piaggio a világ vezető autóipari alkatrészgyártójával, a Bosch-sal közösen kifejlesztett, csak az első kerékre korlátozódó ABS-t is tartalmazza. A biztonság és a megbízhatóság garantált.

A kényelmes utazásért

A Piaggio Liberty S 150 ABS szemet gyönyörködtető és sportos piros varrással ellátott ülése figyelemre méltóan tágas, így különösen kényelmes, ha kettesben utaztok. Az utasok azt is élvezni fogják, hogy lábukat a kihúzható lábtartókra helyezhetik, amelyek szépen behajthatók a robogó oldalaiba.

kihúzható lábtartók piaggio liberty-n
Liberty 150 S tárolóhely

Rengeteg tárolóhely

A Piaggio Liberty S 150 ABS fedélzetén nincs helyhiány: a lábtartón egy kisebb csomagnak is van hely, míg a pajzs hátsó részében egy zárható kesztyűtartó található, amelyet a gyújtáskapcsoló aktivál, az ülés alatt pedig (elektronikusan, egy gomb segítségével elérhető) egy olyan rekesz található, amely elég nagy egy teljes arcú sisak kényelmes elhelyezésére.

Kiemelkedő részletek

Az elektronikus műszerek klasszikus analóg sebességmérőből és egy modernebb, elegáns kék LCD kijelzőből állnak, amely az üzemanyagszintet, a kilométer-számlálót és az órát tartalmazza, míg a fényes és matt fekete karosszéria részletek keveréke nem hagy kétséget afelől, hogy a Piaggio Liberty S 150 ABS egy igazán sportos motor.

sportos Piaggio Liberty