Liberty 150 Euro 5

Elérhető színek

Kiemelkedő teljesítmény

Azok számára, akik a 125 köbcentis változatnál egy kicsit erősebbet keresnek, a Piaggio kifejlesztette a Liberty 150 ABS-t. Míg a megjelenés és maga a motor megegyezik a kisebb teljesítményű ikertestvérével, a különbség az üzemanyag-befecskendezéses egyhengeres motorban rejlik, amely a család többi tagjához hasonlóan i-get (olasz Green Experience Technology) technológiát alkalmaz, de 9,3 kW teljesítményt nyújt 7500-as fordulatszámon és 12,8 Nm nyomatékot 6500-as fordulatszámon, ami azt jelenti, hogy minden körülmények között bőven elegendő teljesítményt nyújt, miközben a kizárólag első kerékre szerelt ABS révén nagyszerű biztonságot nyújt.

Környezetvédelmi szempontból is megállja a helyét, megfelel az Euro 5 szabványnak. Esztétikai szempontból ugyanolyan elegáns a megjelenése, mint a 125 köbcentisnek, és a nagy átmérőjű gumiabroncsok (16″ elöl és 14″ hátul), amelyek a formatervezés kulcsfontosságú elemei, és tökéletes fóliát alkotnak az olyan jellegzetes vizuális jellemzőkkel, mint az első pajzs függőleges díszítőeleme. Végül, de nem utolsósorban a Liberty 150 ABS két zárható tárolóhelyet is tartalmaz: a pajzs hátsó részén egy praktikus kesztyűtartó és egy olyan méretű ülés alatti rekesz található, amely elég nagy egy teljes arcú sisak befogadására.

Erős Piaggio motor

Igazi teljesítmény

A Piaggio Liberty 150 ABS egyhengeres motorja 9,3 kW teljesítményre képes 7500-as fordulatszámon, és 12,8 Nm nyomatékkal rendelkezik 6500-as fordulatszámon, ami olyan teljesítményt nyújt, amely ezt a robogót nem csak a városban való közlekedésre teszi tökéletessé, hanem hosszabb utakra is, mint például a tipikus otthoni irodai ingázás. És a teljesítmény ellenére rendkívül takarékos, ami az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást illeti, a környezetszennyezés-ellenes hatóság Euro 5-ös minősítésével.

Egy két személyre készült robogó

A Piaggio Liberty 150 ABS vezetőjeként biztos lehetsz abban, hogy a 787 mm-es ülésmagasságnak köszönhetően a tökéletes ülés-lábkút-kormány kombinációnak köszönhetően maximális kényelmet élvezhetsz, és az első védőpajzs még esős időben is elegendő védelmet nyújt. Az utasról sem feledkeztünk meg, kényelmes, masszív, kihajtható lábtartókkal és hosszú, tágas üléssel.

kétszemélyes piaggio robogó
piaggio liberty műszerfal

A részletekre való odafigyelés

A Piaggio Liberty 150 ABS esetében semmit sem bíznak a véletlenre, a LED-es parkolófényektől kezdve a műszerfalig, amely ügyesen keveri az analóg és digitális technológiát, ahol a nagy sebességmérőnek kiemelt helye van az LCD multifunkciós panel között. A pajzs hátsó részén található egy zárható kesztyűtartó, amelyet a gyújtáskapcsoló vezérel, és egy olyan rekesz, amely egy teljes arcú sisak befogadására alkalmas az ülés alatt, és amelyhez a kormányon lévő gomb megnyomásával lehet hozzáférni.