Liberty 125 S Euro 5

Liberty 125 S Euro 5

Elérhető színek

A kinézet a minden

A Piaggio Liberty S 125 ABS a Liberty család legsportosabb modellje, amelyet számos stílusos részlet jellemez, mint például a feltűnő fekete színű keréktárcsák, tükrök és egyéb vázelemek, amelyeket a piros varrású nyereg koronáz meg. Ilyen külsővel nem véletlen, hogy az S a fiatalabb motorosokat is vonzza. Lehet, hogy a külsőségek fontosak, de a teljesítményt sem hanyagolták el, a motorra és a vezetői kényelemre fordított aprólékos figyelem változatlan.

Az egyhengeres, léghűtéses, háromszelepes Euro 5-ös motor az i-get (olasz Green Experience Technology) és az elektronikus befecskendezés előnyeit élvezi. Egyszerűbben fogalmazva: kiemelkedő teljesítmény, csökkentett üzemanyag-fogyasztás és minimális karbantartás. A robogó 14 és 16 colos kerekekkel van felszerelve, a modern felfüggesztés még a leggöröngyösebb utakon is hatékony, míg a kizárólag első kerékre szerelt ABS egy 240 mm átmérőjű első tárcsát és egy hátsó dobot kombinál.

Elegancia és arányosság

A Piaggio Liberty S 125 ABS ergonómiájába rengeteg figyelmet fektettek, kezdve az első pajzzsal és a jellegzetes függőleges emblémával. A technológia és az esztétika egyesül a LED-es helyzetjelzőkkel, amelyek a kormányszerkezeten elhelyezett figyelemfelkeltő fényszóróval párosulnak, míg a műszeregység LCD kijelzőt tartalmaz, amely a kormányon lévő kapcsolóval kezelhető.

Hátsó védelem

A Piaggio Liberty S 125 ABS hátsó része egy elegáns optikai egységben teljesedik ki, amely integrálja a jelzőfényeket a csomagtartóval, amely viszont egyesül az utasok fogantyúival. A hátsó rész oldalirányú elemeket tartalmaz, amelyek a vezető és az utas védelmét szolgálják az ütközésekkel szemben, és amelyek összehangoltak a robogó elején található elemekkel.

Rengeteg tárolóhely

A Piaggio Liberty 125 S ABS két tárolóhelyiséggel rendelkezik. Az első, a pajzs hátsó részébe fészkelve, két részre van osztva, és egy zárható burkolat védi, amelyet a gyújtáskapcsolón keresztül lehet vezérelni. A második, az ülés alatt elhelyezett, könnyen befogad egy teljes arcú sisakot, és a kormányon praktikusan elhelyezett gomb megnyomásával nyitható ki.