Liberty 125 Euro 5

Liberty 125 Euro 5

Elérhető színek

Biztonságos közlekedés

A Piaggio Liberty 125 ABS tökéletes megoldás azok számára, akik a stílus, a könnyedség, a könnyű vezethetőség és a biztonság megfoghatatlan kombinációját keresik. Ami megkülönbözteti a többiektől, az a kiváló manőverezőképesség, agilitás és megbízhatóság, valamint a szilárd technológiai alapok, például a kizárólag első kerékre szerelt ABS és a háromszelepes, léghűtéses i-get (Italian Green Experience Technology) motor, amely Euro 5 minősítéssel és elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel rendelkezik.

Röviden: kiemelkedő teljesítmény, alacsony fogyasztás, minimális üzemeltetési költségek, csökkentett zajszint és nagyobb hatékonyság, bármilyen körülmények között. De ne feledkezzünk meg az esztétikáról és az extra részletekről sem. A Liberty 125 ABS a „Made in Italy” dizájn és stílus igazi példája, a nagyméretű 14 és 16 colos kerekek kiemelik a klasszikus, elegáns formát, míg a tárolási oldalon a pajzs hátsó részén egy praktikus, zárható kesztyűtartó és egy jet sisak befogadására alkalmas, gombnyomással nyitható ülés alatti rekesz található.

I-get technológia

A Piaggio Liberty 125 ABS motorjának egyhengeres i-get (Italian Green Experience Technology) motorja a Piaggio fejlett gondolkodásának példája, amikor a vezetési élmény maximalizálásáról van szó. Csökkentett zajszintet, rendkívül sima futást és nemcsak alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást, hanem a károsanyag-kibocsátás jelentős csökkenését is tapasztalhatod.

Rengeteg hasznos hely

A Piaggio Liberty 125 ABS rengeteg tárolóhellyel büszkélkedhet, kezdve a pajzs hátsó részével, amely egy két részből álló rekesznek ad otthont, amely tökéletes az iratok és egyéb apró hétköznapi tárgyak tárolására, és egy védőburkolattal rendelkezik, amely a gyújtáskapcsolón keresztül zárható. Az ülés felemelésével, a kormányon található praktikus gomb megnyomásával egy második tárolóhelyet találsz, amelyben bőven elfér egy teljes arcot kitöltő sisak.

A magas kerekű robogó előnyei

A Piaggio Liberty 125 ABS 16 colos első kereke minden körülmények között stabilitást és vezetési pontosságot biztosít, míg a 14 colos hátsó kerék a 100/80-as abroncsával tökéletes kompromisszumot kínál a tapadás és az agilitás között. A kizárólag első kerékre szerelt ABS-t a Piaggio a Bosch-al, a világ vezető autóipari alkatrészgyártójával közösen fejlesztette ki.

Minden ellenőrzés alatt

A Piaggio Liberty 125 ABS zökkenőmentesen keveri az analóg és a digitális technológiát a műszeregység tekintetében: a klasszikus sebességmérő szépen elfér a kormány jobb oldalán lévő gombbal aktiválható LCD kijelző mellett. Az elegáns kék vonalak az üzemanyagszintet és a megtett kilométereket (mind a teljes, mind a megtett kilométereket) mutatják, míg a digitális órának köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy elkésel a fontos találkozóról.