Liberty

KÖNNYŰ, ELEGÁNS, KORTÁRS

A magas kerekű robogó definíciója, a Liberty modern, jellegzetes vonalaival és szuperkényelmes lábterével az eleganciát, a könnyedséget és a könnyű vezethetőséget ötvözi, akár az 50 köbcentis, akár a 125 köbcentis vagy a 150 köbcentis változatot választod.

ABS
Stabil alváz
LCD kijelző

I-get motor

A Piaggio Liberty 50, 125 és 150 köbcentiméteres motorjaival mindenki számára kínál valamit. A 3 szelepes i-get ultramodern 4T léghűtéses motor elektronikus befecskendezéssel csökkentett fogyasztást, csúcsteljesítményt és minimális karbantartási munkát biztosít.

Rengeteg hasznos hely

A pajzs hátsó részén található meglepően tágas kesztyűtartó két részre van osztva, és USB-csatlakozót is beépíthetsz, hogy útközben is feltölthesd telefonodat. Az ülés alatt, amelyet a kormányon lévő gomb egyszerű megnyomásával nyithatsz ki, egy olyan rekeszt találsz, amely képes befogadni egy teljes arcú sisakot, míg egy praktikus kampó tökéletes egy hátizsák szállítására.

Íves, dinamikus vonalak

A Piaggio Liberty-t a többi robogótól régóta megkülönböztető stíluselemek két változatban is megtalálhatók, de mindkettő egy kis változtatással. Ha a stílusod inkább a klasszikus irányba hajlik, akkor a klasszikus változat elegáns, jellegzetes vonalvezetését és krómozott felületeit fogod szeretni, míg azok, akik egy kicsit sportosabbra vágynak, nehezen tudnak majd elmenni a lendületes „S” változat mellett, amely feltűnő fekete részletekkel rendelkezik.

Két személyre épült

A tökéletesen megtervezett ülés-lábtartó-kormány háromszögelés, a praktikusan lehajtható lábtartókkal, a teljesen átalakított üléssel és a masszív markolatokkal rendkívül kényelmes utazást biztosít neked és utasodnak egyaránt.