A Piaggio Group nyerte el a Poste Italiane pályázatát

A Piaggio Csoport megerősíti pozícióját a postai és professzionális kézbesítő járművek vezető európai szállítójaként

A Piaggio Csoport (PIA.MI) nyerte el a Poste Italiane S.p.A. (PST.MI) által az EU-ban kiírt pályázatot, amely 5000 darab háromkerekű termikus robogó szállítására irányult, amelyeket a postai kézbesítésben fognak használni. A szerződés összértéke több mint 31 millió euró.

Mymoover

A szóban forgó jármű az új robogó, a Mymoover, amelyet a Piaggio csoport kifejezetten a vállalati flották szállítási és kézbesítési igényeinek és a tipikus kézbesítési igényeknek megfelelően tervezett és fejlesztett ki.

Piaggio Mymoover robogó

A Mymoover az első és a hátsó hordozók kombinációjának köszönhetően kiemelkedő, 95 kg-os terhelhetőséget kínál (25 kg elől és 70 kg a hátsó rekeszben). Ezenkívül a „magas kerekek” és a kétkerekű, dönthető hátsó rendszer nagy stabilitást és biztonságot garantál vezetés közben.

A Poste Italiane felismerte, hogy a robogó a legjobb megoldás a nagy tömegek szállítására, miközben garantálja a biztonságot és a manőverezhetőséget.

Piaggio Mymoover robogó

A szerződés megerősíti, hogy a Piaggio Csoport a postai és professzionális kézbesítő járművek vezető európai szállítója: a Piaggio által az évek során felhalmozott tapasztalatnak köszönhetően több mint 53 000 robogó szállítására vonatkozó szerződéseket nyert el a főbb európai országok postai szolgálatai számára.