A limitált kiadás (gita)RED

(gita)RED Támogatja a (RED) AIDS elleni küzdelmét

A Piaggio Fast Forward, az aktív könnyűsúlyú mobilitást forradalmasító robotikai vállalat ma bejelentette partnerségét a (RED)-del. A limitált kiadású (gita)RED kizárólag az ötödik éves (RED) SHOPATHON során lesz megvásárolható, és korlátozott ideig az Amazon.com/RED keresztül is megvásárolható.

gita red

(RED) egy nonprofit szervezet, amely figyelemfelkeltő tevékenységet folytat és pénzeszközöket gyűjt, hogy segítsen az AIDS felszámolásában. Minden egyes eladott (gita)RED után 50 dollárt adományoznak a Globális Alapnak. A (RED)-ből finanszírozott támogatások életmentő HIV/AIDS-programok széles skáláját támogatják, beleértve a tesztelési, tanácsadási, kezelési és megelőzési programokat, amelyek különös hangsúlyt fektetnek a vírus anyákról csecsemőjükre történő átvitelének megszüntetésére.

gita red

(gita)RED a Piaggio Fast Forward első kapszulakollekciója. A limitált szériás robot az eredeti gita minden képességével rendelkezik, a jellegzetes (RED) stílussal. A gita robot az első olyan életstílus-robot, amely hordozza a holmidat, lehetővé téve, hogy szabadon foglalkozhass azokkal az emberekkel és tevékenységekkel, amelyeket a legjobban szeretsz.

„A (RED) partneri együttműködése lehetővé teszi számunkra, hogy az embereknek egy hihetetlen terméket adjunk, ami miatt még jobban érzik magukat, mert a vásárlás hatása számtalan HIV-vel/AIDS-szel élő emberre lesz hatással a szubszaharai Afrikában. Erre nagyon büszkék vagyunk.” – mondta Greg Lynn vezérigazgató.

A mygita.com oldalon feliratkozhat a kulcsfontosságú (gita)RED értesítésekre.