Medley

PRAKTIKUS, DINAMIKUS, KÖNNYŰ … ÉS STÍLUSOS

Az új Piaggio Medley a Piaggio nagykerekű robogók új osztályát hozza létre, amely egyesíti a mozgékony és könnyű robogó előnyeit a nagyobb és erősebb nagykerekű motor előnyeivel.

ABS-ASR
Ergonomikus ülés
Digitális LCD műszerfal
START&STOP
Kesztyűtartó rekesz
Teljes LED Fényszóró
Az i-get motorcsalád legújabb fejlesztése

Az i-get motorcsalád legújabb fejlesztése

A Piaggio Medley a Piaggio i-get 125 és 150 köbcentiméteres motorcsalád legújabb evolúcióját tartalmazza. Mindkét motor folyadékhűtéses, 4 szelepes elosztással és elektronikus befecskendezéssel. Ez a motortípus még élénkebbé és agilisabbá teszi a Medley-ket a forgalomban, javítja a teljesítményüket, és a legerősebbek közé teszi őket a kategóriájukban.

Könnyű vezetni

Fürge, praktikus és dinamikus, ugyanakkor kényelmes és tágas: a Piaggio Medley a könnyedség és a funkcionalitás keveréke, ideális a mindennapi városi utazáshoz. A lábtér alá rejtett üzemanyagtartály mellett az ülés alatti nagyméretű rekeszben két teljes arcú bukósisak is elfér, ami forradalmi funkció egy magas kerekű motor esetében.

Könnyű vezetni
Csatlakoztathatóság

Csatlakoztathatóság

A Piaggio Medley továbbfejlesztette a csatlakoztathatóságot, és elsőként vezette be ezt a funkciót a közép- és nagykerekű robogók szegmensében. A Piaggio MIA rendszer (amelyet az S változathoz* alapfelszereltségként kínálnak) Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja az okostelefont a járműhöz, és a telefonhívásokat, a hangutasításokat és a zenét a kormányparancsokon keresztül kezelheted.

Medley és Medley S

Az új Piaggio Medley kétféle változatban kapható: A Piaggio Medley a klasszikusabb és elegánsabb színeket részesíti előnyben, mint például a Bianco Luna, a Nero Abisso és a Blu Orione, barna üléssel, matt bronz fényezéssel és ezüstszürke keréktárcsákkal kombinálva. A Piaggio Medley S-t sportos matt fekete fényezés jellemzi; ezt a sportosságot a piros lengéscsillapító rugók hangsúlyozzák, amely árnyalat az ülésvarratokon és más részleteken, például a pajzs „nyakkendő” keretén is megjelenik. Három színváltozat létezik, fekete ülésekkel: Bianco Luna, Grigio Materia és Nero Meteora.

Medley és Medley S
Mindig kapcsolatban a PIAGGIO MIA-n keresztül

Mindig kapcsolatban a PIAGGIO MIA-n keresztül

A PIAGGIO MIA-t és az új Piaggio alkalmazást kifejezetten arra tervezték, hogy az iOS és Android készülékeket összekapcsold az új Piaggio Medley-vel.