100% Electric

Bemutatjuk az e-robogók új generációját a városi mobilitáshoz: minőség, technológia, megbízhatóság és biztonság először egy alapvető, egyszerű és könnyű elektromos robogóban.

A Piaggio 1 megtartja a Piaggio robogókra jellemző összes prémium tartalmat: dizájn és figyelem a részletekre, kifinomult, nagy megbízhatóság és teherbírás.

HÁROM VÁLTOZATBAN KAPHATÓ: PIAGGIO 1, 1+ ÉS 1 ACTIVE, MINDEGYIK KÖNNYEN CSERÉLHETŐ AKKUMULÁTORRAL.

piaggio 1 verziók

Verziók

Az 1-es változat 1,4 kWh-s akkumulátorral van felszerelve, amely 10 kg-ot nyom, míg az 1+ és 1 Active változatok nagyobb kapacitású, 2,3 kWh-s akkumulátort használnak, amely 15 kg-ot nyom.
Az 1 Active változat esztétikailag a hátsó lengőkaron található piros díszítésekkel emelkedik ki a másik kettő közül.

Piaggio 1: 45 km/h sebesség, hatótávolság ECO* üzemmódban 55 km, SPORT üzemmódban 43 km (WMTC ciklus)
Piaggio 1+: Sebesség 45 km/h, hatótávolság ECO* üzemmódban akár 100 km, SPORT üzemmódban akár 68 km (WMTC ciklus).
Piaggio 1 Active: Sebesség 60 km/h, hatótávolság ECO* üzemmódban legfeljebb 85 km, SPORT (WMTC kerékpár) üzemmódban legfeljebb 66 km.

Színek

A Piaggio 1 kettős színválasztékban kapható: A Forever Grey, Forever White és Forever Black a három legkomorabb színösszeállítás, amelyek a minimalista és letisztult dizájnt hangsúlyozzák, míg a Sunshine Mix, Arctic Mix és Forest Mix három kéttónusú színösszeállítás a fiatalos és friss szellemiséget hangsúlyozza. A Mix színösszeállításokban a nyereg ülését szürke borítás jellemzi, amely nagyobb kontrasztot teremt a fényes fekete oldalsó betétekkel.

A színösszeállítások minden változathoz elérhetők.